Mella-Me

Здравейте! Казвам се Милена и се радвам, че имам възможността да се запознаем „виртуално“.

Mella-MeВинаги съм вярвала, че едно от най-красивите неща в живота ни е споделянето – в семейството, в приятелството, а сега в изкуството и творчеството. Затова е и толкова специално да споделя за това, което създавам.

Като собственик и дизайнер на Mella-Me® имам за цел да радвам хората, развивайки се. При нас може да откриете и поръчате най-различни „чудесии“ (както една приятелка ги нарича) – персонални хавлии с бродерия за сватби, годишнини, кръщенета, рождени дни, бебешки одеалца, играчки от плат, салфетки от плат, покривки за маси, калъфи за книги, текстилни торби, чанти, ранички и каквото още на ум ви дойде.

Всичко това може да бъде изработено по Ваше желание относно предпочитания за цвят, материя и дизайн. Това ни превръща във Вашата персонална работилничка за подаръци.

Бързам да споделя и факта, че можем да сложим бродерия на всеки артикул – пожелание, послание, апликация, както от тези, с които разполагаме, така и такива за които можем да изработим проект по Ваша идея. Един от последните ни проекти са българските шевици. И точно защото правим всяко нещо в синхрон с Вашето желание, изключително много държим на добрата комуникация с Вас.

Е, споделих с Вас… сега е Ваш ред – споделяйте топлина, усмивки, обич и се надяваме, че за тази цел бихте избрали и нас за помощ!