NaN Handmade

Здравейте!

Янина NaN Handmade

Здравейте!

Казвам се Янина и съм от София. Учила съм икономика и маркетинг в УНСС. Винаги в свободното си време съм се занимавала с изработката на различни неща. От малка обичах да правя картички… рисувах, дори си правех и кукли сама.

Друго мое хоби са пътуванията, обожавам да пътувам! Покрай тях се запознах със скрапбукинга. Често при посещенията ми в други държави впечатление ми правят ръчно изработените тефтери и албуми в магазините и книжарниците, в които честичко влизам.

Така след едно мое пътуване реших да съхраня снимките и прекрасните моменти в един направен от мен албум. И тогава разбрах, че това е моето ново призвание!

В изработката на всеки един албум влагам много от себе си и се старая винаги да е уникален, за да запази най-милите спомени на своя притежател. Всеки албум е изработен с много любов и внимание. За момента това е мое хоби и почивка от натоварения ден.

Благодаря на Missmuza.com за възможността да представя работата си пред Вас, нашите клиенти! Заповядайте в нашето кътче и приятно пазаруване!