Ohana

OhanaКазвам се Милена и съм създател на Ohana – ръчно изработени аксесоари и бижута за деца и мами от органични материали, гердани за кърмене. Освен това  съм архитект и майка на две момиченца. Вдъхновенията ме дебнат отвсякъде 🙂

Около периода на първите им зъбки и нуждите на бебето да гризка постоянно нещо, исках да намеря най-добрата гризалка, която в същото време да не ни докара някоя алергия. Не ми допадаха готовите играчки по магазините и реших да си направя сама, така както си я представям.

За щастие, освен на мен, взе, че се хареса и на бебето, а и на всички майки, които я видяха. Питаха ме редовно откъде съм я купила и така реших да започна да правя клипсове и гердани за другите майки, които се интересуват от качеството на това което купуват.

Името Ohana е символ на  семейството в хавайската култура и ми се стори доста подходящо 🙂

Освен интересни и забавни за бебето, идеята ми е продуктите да са и стилен аксесоар към аутфита на малчовците. Активната играчка допълнително ще спомогне за развитието на двигателната система, както и на визуалните и координационни умения на бебето. Герданът за кърмене дава на бебето точка, в която да се фокусира и е доказано, че по този начин кърменето става по-дълго, не само отделните хранения, но и в дългосрочен план. Кърмещите колиета помагат на майките да кърмят до 2 пъти по-дълго.

Благодаря на missmuza.com, за поканата и възможността да покажа творчеството си пред Вас!