Светла
Арсова

MissMuza

Мечтател, романтик и пътешественик… Това съм аз, накратко! Обичам да виждам красотата и в най-малкия детайл. Харесвам всички сезони, с изключение на зимата, защото обичам да ми е топло, цветно и уютно!

Страстта ми към камъните е от много години и моите приятели добре знаят това, много често ми носят, за да попълнят колекцията. В къщи вече имам естествени камъни, донесени от много екзотични кътчета и красиви места в нашия шарен свят. Разбира се, не всички места съм посетила лично, но знам, че и това ще стане, защото пътуването означава много за мен – то ме държи жива и ме изпълва с енергия и сила.

Обичам да чувам шума на камъните, когато се удрят един в друг, има нещо вълшебно в това. Започнах да правя бижута преди 4 години и това ми доставя огромно удоволствие – не само направата на бижутата, а когато общувам с моите клиенти съм особено щастлива и развълнувана, защото виждам щастието в очите им. Уникалното и изработено специално за някого бижу, е нещо наистина автентично и лично – влагаш всичко от себе си в това да го направиш и то да е индивидуално за човека, за когото го правиш! Това ми носи радост и се вълнувам при всяко изработено бижу.

Ще се радвам и Вие да оцените това, което правя и да сте щастливи, заедно с мен.