В търсене на красотата

Здравейте!

Казвам се Светла Арсова и Ви представям една моя дългоочаквана и вече реализирана мечта. Това е моята онлайн платформа, която бих искала да се превърне в любима на всички Вас. Защото точно това искам и аз! Затова работих усилено няколко месеца, за да може да стане реалност. И не работих сама, естествено. Благодаря на тези, които ми помогнаха 🙂

За нас - Светла АрсоваВ Missmuza.com Вие ще можете да намерите автори на различни бижута, аксесоари и всякакъв вид ръчно изработени красоти. За да може светът ни да е по-цветен и по-приветлив.

Като дама, която отдавна е формирала своя стил – на живот, обличане, любими хобита и други, аз бих искала да допринеса към красотата и да ви понеса към света на ръчно изработените изделия, защото вярвам, че все повече навлизат в нашето ежедневие.

Всички сме уморени и наситени от ширпотребата, която виждаме около нас. Но пък и без нея не можем! А светът може да бъде много по-шарен, много по-богат на цветове и нюанси, когато всеки един творец е вложил своя вкус и е допринесъл със своя светоглед.

Занимавам се с изработване на бижута от 4 години, като акцентът ми главно е върху бижутата, изработени от естествени полускъпоценни камъни, но и не само. Страстта ми към камъните идва от години и не е започнала преди 4 години, когато реших да правя бижута. Вкъщи имам огромна колекция от истински камъни, донесени от различни части на света – от вулкана Везувии, Малдивите, Карибите, от Пантеона в Гърция, плажа в Барселона, Индия и още, и още, и още – все вълнуващи и екзотични места.

Когато работата ми нарастна и си мислех как да се развивам повече в тази насока, ми хрумна идеята да направя обща платформа, на която да представям, както моя труд, така и труда на мои колеги, които също като мен имат една страст – да работят и творят красота с ръцете си.

Това е накратко моята история. И само за финал ще спомена, че бижутата не са основната ми работа, а по-скоро хоби. Основах фирма, която работи в сферата на маркетинг услугите – Pneuma Online. Надявам се и Вие да се насладите на красотата, която Ви представям и всички заедно да се опитаме да направим света едно приветливо място, пълно с цвят, живот и надежда!

Приятно пазаруване!

Услугите, които ви предлагаме

Магазин

 Авторски продукти, с които ще имате уникален стил.

Подаръци

 Поръчайте подаръци за любимите ви хора.

Дропшипинг

 Разнообразни продукти от нашите партньори.

Желаете да работите с нас?